Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies.OK

Around the Xmas Tree

1/1

Geplaatst door Popkoor AkoorT op zaterdag 28 september 2019 om 12:30

Kerstproductie - Popkoor AkoorT

Op 20 en 21 december (20.00 uur) vindt onze kerstproductie plaats, Around the Xmas Tree.

In het Klasse Theater, de voormalige kapel van het oude Elisabeth Ziekenhuis (ook wel bekend als Zaal 16), gaan we op zoek naar de sfeer van de authentieke nachtmis.

Als klein kind hand in hand met vader of moeder, midden in de nacht, naar de kerk, na afloop worstenbroodjes, warme chocolademelk, kijken naar de kerststal, .... iedereen heeft zo zijn eigen herinneringen aan de nachtmis.

We brengen u graag weer even terug naar die betovering.

Bijbelse elementen hoeft u niet te verwachten, wel veel sfeervolle  (kerst)muziek. Muzikaal zijn we uiteraard met de tijd meegegaan, de kerstsongs hebben een moderner jasje gekregen.

Behalve van AkoorT kun u genieten van Julian Thomas (singer-songwriter), Margaret Forrest & Friends (harp), 2 Factorium jeugd-koren o.l.v.  Louise Donker en het combo van AkoorT, wat voor deze gelegenheid met enkele strijkers (viool, cello) wordt uitgebreid. 

We staan tussendoor ook even stil bij de kersttijd: voor de een een periode van eenzaamheid, voor de ander een feest met familie en vrienden. U kunt dit terughoren in de nummers die we uitgekozen hebben en in de korte berichtjes van bekende en onbekende Tilburgers, die we tussendoor zullen projecteren.

En met het kopen van een kaartje draagt u ook bij aan het verzachten van die eenzaamheid: van de opbrengst van ieder verkocht kaartje wordt een deel gereserveerd om daarmee mensen die het zich financieel niet kunnen veroorloven om naar voorstellingen te gaan, een gratis entreebewijs te geven. Het toewijzen van gratis tickets zal in overleg met deskundige instanties worden geregeld.

Tickets zijn online via deze site te bestellen. U kunt onze kerstproductie daarnaast ook gebruiken om uw eigen kerstborrel te organiseren met vrienden of collega's. Vraag daarvoor vrijblijvend naar de mogelijkheden (drankjes, hapjes,... voor aanvang of na afloop of in de pauze) via een mailtje of telefoontje (klik op een van de tickets op de Tickets-pagina  voor bestellen of informatie).

Hopelijk zien we u op 20 of 21 december en willen dan graag met u proosten op een Merry Christmas en Feliz Navidad!

Laatste nieuws